تجهیزات نظامی غربی که در جریان عملیات نظامی در اوکرائین، در نزدیکی روستای هوتا-مهژیرسکا، در شمال کی‌یف به دست نیروهای روسی افتاده است.

تارنگاشت عدالت – دورۀ سوم

منبع: روسیه امروز
۱۶ مارس ۲۰۲۲

 

افسر بازنشسته ایالات متحده می‌گوید تبلیغات در غرب انتظارات دورغین پیروزی اوکرائین را آفریده است

 «در غرب هیچ حقیقتی وجود ندارد. در غرب خواست‌اندیشی و این تصور از موفقیت اوکرائینی‌ها وجود دارد. بزرگ‌ترین دروغی که از تلویزیون شنیده‌ام این است که به سربازان روسیه گفته شده است که غیرنظامیان اوکرائینی را عمداً به قتل برسانند. این پوچ است، مزخرف است.»

عدالت: مشاور ارشد سابق وزیر دفاع، سرهنگ داگ مک گرگور در گفت‌وگوی صریح، زنده با ماکس بلومنتال و آرون میت درباره جنگ روسیه و اوکرائین و دوره او در دولت ترامپ، زمانی که در تصمیم خروج افغانستان خرابکاری شد، و درگیری با ایران و سوریه ادامه یافت.

 

یکی از مشاوران ارشد پیشین پنتاگون گفت: روسیه تا حد زیادی به هدف خود در خنثا کردن ارتش اوکرائین دست یافته است، اما دولت‌های غربی به اشتباه معتقدند که پیشرفت عمدی طراحی شده برای جلوگیری از تلفات غیرنظامی نشانه ضعف است و برای طولانی کردن جنگ در حال انتقال تسلیحات به اوکرائین هستند.

داگلاس مک گرگور، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه با (Grayzone) گفت: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از همان ابتدا دستورات اکیدی برای جلوگیری از تلفات غیرنظامی و خسارات گسترده داده است.

مک گرگور گفت این پیشروی روس‌ها را آهسته کرد «تا حدی که هم به اوکرائینی‌ها و هم به غربی‌ها امید کاذب داد… اما این در غرب در تلاش برای متقاعد ساختن جهان به این که شکست روسیه در راه است مورد بهره‌برداری تبلیغاتی قرار گرفت، در حالی که واقعیت خلاف این است.»

سرهنگ بازنشسته گفت: «نتیجه جنگ تقریباً مشخص شده است. کل عملیات از روز اول بر انهدام نیروهای اوکرائینی متمرکز بود. این تا حد زیادی تکمیل شده است.»

مک گرگور گفت: واحدهای اوکرائینی که هنوز فعال هستند، از جمه ۶۰ هزار نفر در مرز دونستک «به طور کامل در محاصره قرار دارند، و در شهرها و شهرک‌های گوناگون کاملاً منزوی شده‌اند، و تجهیزات آن‌ها احتمالاً تاکنون تمام شده است.»

با این حال، پوشش رسانه‌ای جنگ، این واقعیت را نادیده می‌گیرد و به این دلیل که ارتش در ظرف چند روز کی‌یف را شکست نداد، آنطور که برخی از سناتورهای آمریکایی می‌گویند تصویری از «ناتوانی» ارتش روسیه ترسیم می‌کند. سپس طرفداران مداخله ناتو و «منطقه پرواز ممنوع»، و هم‌چنین کسانی که مایل به ارسال تسلیحات بیشتر به کی‌یف هستند، از این به عنوان استدلال استفاده می‌کنند.

مک گرگور روز سه‌شنبه گفت «بسیار روشن است که واشنگتن می‌خواهد این تا زمانی که ممکن است ادامه یابد، به این امید که روسیه به شدت آسیب ببیند. من این را غیرمحتمل می‌دانم.»

وی افزود بزرگ‌ترین مشکل در حال حاضر این است که «در غرب هیچ حقیقتی وجود ندارد. در غرب خواست‌اندیشی و این تصور از موفقیت اوکرائینی‌ها وجود دارد. بزرگ‌ترین دروغی که از تلویزیون شنیده‌ام این است که به سربازان روسیه گفته شده است که غیرنظامیان اوکرائینی را عمداً به قتل برسانند. این پوچ است، مزخرف است.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکرائین روز چهارشنبه از کنگره آمریکا خواست تا جت‌های جنگنده، موشک‌های پدافند هوایی و سایر تسلیحات را به کی‌یف بفرستد و هم‌چنین یک منطقه پرواز ممنوع بر فراز آن ایجاد کند، تا ارتش او بتوان روسیه را شکست دهد. او همین استدلال را روز سه شنبه برای قانونگذاران کانادایی مطرح کرد.

اما مک گرگور معتقد است که این محموله‌ها هیچ تاثیری نخواهند داشت و امتناع زلنسکی از مذاکره برای آتش‌بس تنها باعث کشته شدن اوکرائینی‌ها بیش‎تری می‌شود.

پیوند کوتاه: https://tinyurl.com/wvrffm6a