نادران سخنگوی اقتصادی جبهه حماسهسازان: استراتژی چاوز این بود که طبقات پایین را مورد حمایت قرار دهد و هر اتفاقی را که برای دیگر اقشار افتاد به گردن دیگران بیاندازد. این مدل چاوز برای اقتصاد ایران فرجام درستی ندارد. متأسفانه اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی کشور دچار انحرافاتی شده. اگر سهام عدالت بر اساس اصل ۴۴ اداره میشد و اقشار کم درآمد نیز بخشی از درآمدشان تبدیل به سرمایه میشد خود این افراد سهام را اداره میکردند! فولادگر: به قوانین و سیاستگذاریهای اصل ۴۴ و قانون فضای کسبوکار علیرغم ابلاغ چند ساله آن به درستی عمل نشده است. عسگراولادی: مردم نباید حقوقبگیر شوند، فرض کنیم که شما ماهی ۲۵۰ هزار تومان به هر نفر دادی (حالا داری یا نداری بماند) این پول بجای تولید در خرید صرف شده است. این یعنی توزیع بیرویه و بیحساب پول در عمق جامعه، این کار پول را بیارزش میکند و تورم را بالا میبرد. موسوی و کروبی برادران من هستند.
***
خبرگزاری مهر
۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
اجرای مدل چاوز توسط احمدی نژاد. رییسجمهور خروس جنگی نباشد و دل مردم را با خروس قندی گرم نکند
سخنگوی اقتصادی جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی با بیان اینکه شکل مواجه احمدینژاد با اقتصاد مانند مدل چاوز است، گفت: استراتژی چاوز این بود که طبقات پایین را مورد حمایت قرار دهد و هر اتفاقی را که برای دیگر اقشار افتاد به گردن دیگران بیاندازد. این مدل چاوز برای اقتصاد ایران فرجام درستی ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، سومین نشست از سلسله نشستهای سلسله نشستهای مشق حماسه با محوریت آسیبشناسی وضعیت اقتصادی کشور و راههای برونرفت از آن جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی عصر پنجشنبه در مجتمع سیدالشهدا در تهران برگزار شد.
الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی اقتصادی جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی با اشاره به به نگاه آسیبشناسانه به اقتصاد ایران در ۱۰۰ سال اخیر گفت: اقتصاد ایران دچار بی برنامگی و معضلات ساختاری شده و اقتصاد رانتی دولتی فساد دارای ایجاد کرده است .
وی افزود: برای برون رفت از این شرایط برنامهها و رویکردها باید به سمت یک اقتصاد کارآفرین، مردمی و باثبات حرکت کنیم و بحث مبارزه با فساد نیز باید مد نظر قرار گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجموعه عواملی همچون تأمین اجتماعی، فقرزدایی و سلامت همانند دماسنجی است که علائم اقتصادی ایران را نشان میدهند، بنابراین باید طی یک برنامه مدون و بلندمدت مورد معالجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه اجرای صحیح سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی موجب ایجاد توازن در اقتصاد میشود افزود: تصورم این است که سیاستهای کلی اصل ۴۴ اگر به صورت جامع عملیاتی شود حلال بسیاری از مشکلات اقتصادی که اکنون با آن مواجهایم، میشود.
نادران ادامه داد: متأسفانه اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی کشور دچار انحرافاتی شده و باید گفت که بخشی از شرایط نامساعد به خاطر عدم توجه به جامعیت اصل ۴۴ قانونی اساسی است.
سخنگوی اقتصادی جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی گفت: در اجرای این اصل از قانون اساسی قرار شد رقابت، عدالت و شفافسازی در اقتصاد ایجاد شده و مدلهای رفتاری مثبت در اقتصاد خانوار ایجاد کند. مجموعهای از سیاستها در دولت نهم و دهم در بحث واگذاریها اعمال شد و اما و اگرهایی را هم در کیفیت اجرای آن شاهد بودیم.
وی افزود: در حوزه عدالت توزیعی هم آنچه مد نظر بود عملی نشد، زمانی که افزایش قیمتی به وجود میآید صاحبان سرمایه بیشترین نفع را میبرند و بیشترین ضرر را حقوق بگیران میکنند، اگر سهام عدالت بر اساس اصل ۴۴ اداره میشد و اقشار کم درآمد نیز بخشی از درآمدشان تبدیل به سرمایه میشد خود این افراد سهام را اداره میکردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به دلیل مدیریت دولتی و سیاسیشدن رفتار دولت سهام عدالت آثار عینی مناسبی رادر اقشار کم درامد جامعه به وجود نیاورد.
سخنگوی اقتصادی جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بخشی از نابسامانیهای ناشی از اجرای غلط هدفمندی و بخشی مربوط به تحریمها بود ادامه داد: گرانیها و مشکلات معیشتی مردم تا شهریور ۹۱ به خاطر عدم اجرای صحیح هدفمندی یارانهها بود و پس از آن بحث تحریمها به وجود آمد.
نادران گفت: باید مردم به لحاظ توانمندی به سطحی برسند با حمایت جزئی دولت خودکفا شده و دیگر به کمک دولت احتیاجی نداشته باشند به طوری که دولت باید در این زمینه با ارائه یکسری الگوهای صحیح اقتصادی مردم را به لحاظ فنی و علمی توانمند کند.
سخنگوی جبهه حماسهسازان انقلاب اسلامی در ادامه با بیان اینکه اکنون در میان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مسابقهای برای پرداخت یارانهها شکل گرفته و هر نامزدی مبلغ بیشتری را میگوید، افزود: البته احمدینژاد مبلغی را گفته است که کسی نتواند بالاتر ازآن را پیشنهاد دهد .
نادران با بیان اینکه این شکل مواجه احمدینژاد با اقتصاد مانند مدل چاوز است، گفت: استراتژی چاوز این بود که طبقات پایین را مورد حمایت قرار دهد و هر اتفاقی را که برای دیگر اقشار افتاد به گردن دیگران بیاندازد.این مدل چاوز برای اقتصاد ایران پاسخگو نیست و فرجام درستی ندارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بااشاره به اینکه زمانی از من پرسیدند مهمترین ویژگی رئیسجمهور چیست گفت: رییسجمهور خروس جنگی نباشد و دل مردم را با خروس قندی گرم نکند.
در ادامه این نشست احسان خاندوزی، معاون دفتر اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با خوشبینی نسبت به آینده اقتصاد گفت: جمعبندیهایی که از ابعاد مختلف صورت گرفته است و با در نظر گرفتن بسترهایی که در اقتصادمان وجود دارد این نتیجه را میگیریم که اگر اقتصاد ایران در مقابل شوکهایی که از بیرون وارد میشود مقابله کند حتماً وضعیت مطلوبتری در انتظارش خواهد بود.
وی افزود: برای برون رفت از مسایل اقتصادی کنونی راهکارهای زیادی که عمدتاً بلندمدت هستند، وجود دارد.
خاندوزی با بیان اینکه اکنون وضعیت آسیبپذیری در اقتصاد در مقابل اقتصادی مقاومتی وجود دارد افزود: دولت باید اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهد و نباید اقتصاد را پاشنه آشیل حوزههای دیگر قرار دهیم و برای گذر از مشکلات اقتصادی باید راهحل غیراقتصادی یافت.
وی در خصوص فرهنگ اقتصادی گفت: توده مردم به سمت فردگرایی و افزونطلبی بیشتر و نفع شخصی خود عمل کرده و این مساله به تبع خود سبب به وجود آمدن التهاباتی شده است.
عطاالله رفیعی آتانی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی و رئیس بنیاد ژوهشهای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یکی دیگر از سخنرانان این نشست با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی و بنیادین دولتهای بعد از انقلاب اسلامی تنزل مطالبات مردم به سمت مطالبات اقتصادی بود گفت: دولت سازندگی همه مطالبات مردم را به مطالبات اقتصادی تنزل داد و تنها راه مطالبات اقتصادی را پیگیری الگوهای غربی قلمداد کرد. این دولت در بستری که مناسب برپایی الگوهای غربی نبود، الگوهای غربی اقتصادی را مورد نظر قرار داد و این باعث شد که به اقتصاد بیش از دیگر حوزهها توجه شود.
رئیس بنیاد ژوهشهای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بیان اینکه بین فرهنگ و اقتصاد ، فرهنگ برای ما اولویت دارد، افزود: اگر بنا باشد بین این دو یکی را انتخاب کنیم قطعاً فرهنگ دارای اولویت بیشتری است که متاسفانه در دوره دولت سازندگی به این امر پرداخته نشد.
وی ادامه داد: توسعه بدون ملاحظات فرهنگی امکان پذیر نیست، فرهنگ متناسب با اقتضائات اقتصادی رشد میکند با توجه با ظرفیت دینی و انقلابی در حوزه فرهنگ، میتوانست به یک ظرفیت بومی تبدیل شود که مسئولیت عمده این ناکامی با دولت سازندگی است.
***
ایسنا
۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
فولادگر: نباید با تغییر هر دولت سیاستگذاریهای اقتصادی تغییر کند
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: شدت تحریمهای غرب، ضعف ما را در اقتصاد تک محصولی آشکار کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، حمیدرضا فولادگر صبح روز گذشته(پنج شنبه) در خصوص تبیین الزامات تحقق«حماسه سیاسی و اقتصادی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مقام معظم رهبری با توجه به دو انتخابات مهم در کشور امسال را سال حماسه سیاسی نام نهادند اما برای آنکه حساسیت صرفاً به مسایل و اهداف سیاسی در کشور معطوف نشود، عبارت (حماسه اقتصادی) را در کنار آن قرار دادند.
عضو کمیسون صنایع و معادن مجلس گفت: براساس افق چشمانداز توسعه کشور، ایران باید در سال ۱۴۰۴ در منطقه خاورمیانه و آسیای میانه به بالاترین رشد اقتصادی دست یابد که در راستای اجرای این امر به ترتیب باید در گسترش علوم نوین و تبدیل آن به فناوریهای جدید و در ادامه تجاریسازی آن فناوریها تلاش کرد.
فولادگر ادامه داد: پس از جنگ، پنج برنامه توسعه در کشور تدوین شده است و نرخ رشد مطلوب ما هشت درصد در نظر گرفته شد که در برنامه دوم و سوم به شش تا هفت درصد دست یافتیم اما متاسفانه این نرخ در برنامه چهارم به چهار و نیم درصد تنزل داشته است.
وی خاطرنشان کرد: نرخ رشد در برنامه پنجم و به خصوص در سال 90 تا91 حتی کمتر از چهارونیم درصد رسیده است اما نباید فراموش کرد که این افت قبل از تشدید تحریم ها رخ داده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه در منطقه علیرغم برخورداری از ثروتهای کلان رشد اقتصادی خوبی نداریم چرا که به قوانین و سیاستگذاریهای اصل ۴۴و قانون فضای کسبوکار علیرغم ابلاغ چند ساله آن به درستی عمل نشده است.
فولادگر تاکید کرد: حماسه اقتصادی یعنی شناخت نقاط ضعف و برطرف کردن آن و تا زمانی که واقعیتها را خوب نشناسیم نمی توانیم به طور سنجیده عمل کنیم.
وی با بیان اینکه ساختارها باید اصلاح شود، گفت: ساختار مدیریتی کشور در مشکلات اقتصادی نقش اساسی دارد و هر دولتی باید برنامههایی را که توسط مجلس قانونگذاری میشود اجرایی کند به عبارت بهتر معنایی ندارد با تغییر هر دولت سیاستگذاریهای اقتصادی نیز تغییر کند چرا که در این صورت نام آن را سیاستگذاری نمیتوان گذاشت.
رییس کمیسون اصل ۴۴ مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در سالهای اخیر مدیران شرکتهای بزرگ دولتی مانند پتروشیمی، تامین اجتماعی و … همواره نتوانستهاند بیش از یک تا یک سال و نیم در پست خود بمانند که این امر باعث ضربه زدن به این شرکتهای بزرگ شده است.
فولادگر با بیان اینکه از نقش فشار تحریمها بر ضعف به وجود آمده در اقتصاد کشور نمیتوان گذشت، گفت: تحریمهای اخیر به خصوص در سال ۱۳۹۱ از دید تحلیلگران غربی بسیار عجیب توصیف شده است چرا که حتی دولت انگلستان اجازه نداد شرکت (شل) بدهی خود به ایران را به صورت دارو پرداخت کند.
وی افزود: آمریکا تمامی راههای گوناگون فروش نفت ایران را به طور ماهرانهای بست و این امر باعث بیداری ما شد چرا که تاکنون به ضعف خود در اقتصاد تک محصولی این گونه پینبرده بودیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: صادرات غیرنفتی کشور در سال اخیر فقط در حدود دو درصد از تحریمها ضربه خورده است و این امر نشانگر آن است که جدیتر باید به تولید و صنعت بیاندیشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص دور چهارم سفرهای ریاست جمهوری گفت: اساس این گونه سفرها عملی مثبتی بود که ناشی از پشتکار رییسجمهور در شناسایی و حل مشکلات مردم در دور افتاده ترین مناطق کشور است اما به نظر من دور چهارم این سفرها بعدی تبلیغاتی برای کاندیدای مورد نظر دولت نیز دارد.
وی ضرورت پرهیز از استفاده از امکانات دولتی برای مصارف انتخاباتی را یادآور شد و گفت: نبود احزاب و تشکلهای قوی در کشور، باعث بروز این مسایل است چرا که یک حزب قوی اعم از هر جناحی که باشد برنامه مشخص برای اهداف خود دارد.
***
ابلنا
۶ اردیبهشت ۱۳۹۲
عسگراولادی در همایش اصولگرایان مازندران: موسوی و كروبی برادران مفتون من هستند
احمدینژاد میخواهد قضاوت و قانونگذاری را هم به دست بگیرد/ هنوز رهبری به این نتیجه نرسیدهاند که رئیسجمهور باید تضعیف شود/کسانی که میگویند آیتالله مصباح انقلابی نبوده آگاه نیستند/ هاشمی، خاتمی، رجایی و بنیصدر خوبیهایی داشتهاند، هرکس گذشته را کاملاً انکار کند در اشتباه است.
عسگراولادی گفت: من میگویم قانون اساسی دست و پای هیچ کس را نمیبندد، مشکل اینجاست که رئیسجمهور میخواهند قضاوت و قانونگذاری را هم به دست بگیرند؛ در حالیکه کار ایشان اجراست، نه قانونگذاری.
به گزارش ایلنا از ساری، در نخستین روزهای اردیبهشت که ساری آغشته به عطر بهارنارنجهاست، جاده سفرهای انتخاباتی به مرکز استان مازندران هر روز شاهد ترافیک سنگینتری است.
اصولگرایان ساری، با اکثریت متمایل به حزب موتلفه و جبهه پیروان خط امام و رهبری دومین همایش اصولگرایان در مازندران را با موضوع تحقق الزامات شعار سال در مسجد ابوالفضل (ع) ساری برگزار کردند.
مهمان ویژه این جلسه حبیبالله عسگراولادی، نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که در میان استقبال نه چندان چشمگیر از این مراسم حرفها و نظرات اصلی خود را در مورد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد.
عسکر اولادی پس از برنامه مداحی دقایقی را پیرامون اخلاق و سیره امامان به صحبت پرداخت و از خداوند خواست که به وی توفیق دهد تا از ابرار باشد.
وی سپس جلسه را به سمت پرسش و پاسخ سوق داد و در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره توقعات وی به عنوان یکی از اصولگرایان سنتی از رئیس جمهور آینده گفت: همان که رهبری گفتهاند بهترین روش است یعنی اینکه باید نکات منفی پیش از خود را نداشته باشد و از نکات مثبت پیشینیان استفاده کند.
نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی با اشاره به دوره ریاست جمهوری هاشمی، خاتمی، رجایی و بنیصدر گفت: همه این آقایان خوبیهایی داشتهاند، هرکس گذشته را کاملاً انکار کند در اشتباه است.
عسگراولادی افزود: من میگویم رئیسجمهور باید معتقد به مشورت باشد، قانونمند باشد، بجای اینکه دنبال راهی برای مذاکره با آمریکا باشد استکبارستیزی کند، باید برای پیشرفت برنامه داشته باشد و عدالت اجتماعی را پیاده کند.
وی تصریح کرد: اگر رئیسجمهور بگوید من از فلان قانون خوشم نمیآید که نمیشود، چه در دوره آقای هاشمی که برخی از اطرافیان ایشان میخواستند قدرت رئیسجمهور را بالا ببرند و چه در زمان خاتمی که حتی لایحهایی موسوم به «لایحه دوقلو» به مجلس بردند تا به قدرت رئیسجمهور اضافه کند و از قدرت رهبری کم شود، این مسائل بوده است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه سپس با اشاره به سخنرانی احمدینژاد در خوزستان گفت: این نوع تفکر اکنون هم در میان اطرافیان رئیسجمهور هست، ایشان در خوزستان گفتهاند دست و پای ما را بستهاند و انداختهاند در استخر، نمیتوانیم شنا کنیم.
عسگراولادی ادامه داد: من میگویم قانون اساسی دست و پای هیچ کس را نمیبندد، مشکل اینجاست که ایشان میخواهند قضاوت و قانونگذاری را هم به دست بگیرند؛ در حالیکه کار رئیسجمهور اجراست، نه قانونگذاری.
نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی حمایت احمدینژاد از جوانفکر (مدیرمسئول موسسه ایران) را یکی از نشانههای قانونگریزی رئیسجمهور دانست و گفت: مگر میشود دادگاه حکم بدهد و کسی بگوید من قبول ندارم.
وی نصیحت رهبری مبنی بر بیان کارهای مثبت دولت را حائز اهمیت ارزیابی کرد و افزود: همانطور که رهبری از ما خواستهاند، ما کارهای مثبت را هم باید بگوئیم، که کم کردن فاصله طبقاتی دهکها، سهام عدالت و فروش کارخانجات با توجه به اصل ۴۴ از نکات مثبت رئیسجمهور است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از سخنان رئیسجمهور در روزهای پایانی سال گذشته مبنی بر ۵ برابر کردن یارانههای نقدی گفت: ما بارها گفتیم اگر به هر نفر ماهی ۲۵۰ هزار تومان بدهید و نظارت کافی نباشد تورم بسیار بالا میرود، این را کتباً هم نوشتم و فرستادم، الان هم میگویم که شما میخواهی با این کارمردم را حقوقبگیر کنی.
عسگراولادی اظهار داشت: مردم نباید حقوقبگیر شوند، فرض کنیم که شما ماهی ۲۵۰ به هر نفر دادی (حالا داری یا نداری بماند) این یعنی خانواده ۴ نفره ماهی یک میلیون پول وارد بازار میکند و با این کار تورم ۴۰ درصدی اسفند به ۸۰ درصد میرسد زیرا این پول بجای تولید در خرید صرف شده است.
دبیرکل خط امام و رهبری با اشاره به سفرهای استانی رئیسجمهور آنها را مفید ارزیابی کرد و بیان داشت: درهر یک از این سفرها ۱ تا ۲ میلیون نامه جمع میشد که بعضی را به کمیته امداد میفرستادند که ما هم استقبال میکردیم و آنها را به سمت اشتغال میبردیم اما با خبریم که ۸۰ درصد نامهها را نقدی پرداختهاند و این یعنی توزیع بیرویه و بیحساب پول در عمق جامعه، این کار پول را بیارزش میکند و تورم را بالا میبرد.
عسگراولادی در بخش دیگری از اظهاراتش سنگاندازی برخی از مدیران رده دوم و سوم در کشور را آفاتی بزرگ برشمرد و تصریح کرد: برخی در تصمیمسازیها موافق نیستند که مردم اقتصاد را به عهده بگیرند و شاید یکی از دلایل ضعف رابطه بین دانشگاه و صنعت همین باشد.
نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی در پاسخ به این پرسش که نظرش در باره آیتالله مصباح، یاران او و جبهه پایداری چیست، گفت: این سه سوال مجزاست. آقای مصباح اسلامشناسی بزرگ است و سوابق انقلابی ایشان بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: آنهایی که میگویند ایشان پیش از انقلاب فعال نبوده است آگاه نیستند، ایشان در همان ماجرای ۱۵ خرداد نشریهای داشتند به نام انتقام که یکی از نشریات مورد توجه موتلفه همین انتقام بود.
دبیرکل خط امام و رهبری بیان داشت: اما طرفداران ایشان خودشان نظراتی دارند که نباید آنها را به حساب نظرات آقای مصباح گذاشت زیرا او همواره نظراتش را شفاف و سریع گفته است.
عسگر اولادی در جواب سوالی مبنی بر درآمد و انتفاعش از حضور در ارکان مختلف نظام گفت: بنده در دوره شهید رجایی، آیتالله مهدوی کنی و دو دوره هم در کابینه مهندس موسوی وزیر بازرگانی بودم و هرکسی از اندوختههای من با خبر است مال خودش چون من اصولاً درآمدی از این مشاغل نداشتم و نباید به واسطه تبلیغات بیگانگان چیزی بگوییم و حکم صادر کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با بیان این مطلب که من احمدینژاد را منحرف نمیدانم تصریح کرد: جریان انحراف مربوط به شخص احمدینژاد نیست. دشمنان انقلاب قیچی دو دمی ساختهاند که یک دم آن فتنه و دم دیگر انحراف است و میخواهند با این قیچی هستی انقلاب را بزنند.
وی افزود: در اواخر زمامداری پهلوی هم دشمن جریان چریکهای فدایی خلق را از گروههای چپ و سازمان مجاهدین خلق را از اسلامگرایان بیرون کشید تا مبارزات ملی را قیچی کند.
عسگر اولادی اظهار داشت: من الان هم میگویم که موسوی و کروبی برادران من هستند و اینها مفتون شدهاند و فتنه اصلی در آمریکا، اسرائیل و انگلیس است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تفاوت فتنه و انحراف را در نوع عملکرد آنها دانست و گفت: فتنه از درون فرو میپاشد یعنی رهبر میگوید انتخابات سالم است، آنها میگویند نیست. یا مثلاً رهبر حکم رئیسجمهور را تنفیذ میکند ولی آنها رئیسجمهور را نمیپذیرند. اما اگر موفق به فروپاشی از درون نشدند فلش میدهند.دبیرکل خط امام و رهبری تاکید کرد: انحراف یعنی تقدم ایرانیت بر اسلامیت و این به این معناست که وقتی جهت جهان به سمت اسلام است ترجیح ایرانیت بر اسلامیت انحراف است. وی گفت: اینها جمهوری ایرانی میخواهند و میگویند با ملت اسرائیل مشکلی نداریم یعنی فلش میزنند که تمام کشورهای عربی مقابل ما قرار گیرند.
عسگراولادی وظیفه فعلی دوستداران نظام را تدبیر دانست و اظهار داشت: من وقتی فهمیدم وظیفهام تدبیر است تا بحال از این کار دریغ نکردم اما نتیجه با خداست. شاید خدا میخواست در دوره بنی امیه و بنی عباس مسلمانان را امتحان کند و رشد بدهد. عسگر اولادی سپس به تشریح روند انتخاب کاندیداهای ریاست جمهوری در بین جامعتین اصولگرایان پرداخت و گفت: اصولگرایان در مسیر درستی هستند و فعلاً با ۸ تن مذاکره شده و ممکن است این تعداد به ۱۰نفر هم برسد.
تلاش ما این است که با جبهه پایداری هم مذاکراتی شود و به ۱۰ تن برسیم و بعد این ۱۰ تن را به یک نفر تبدیل کنیم.
وی افزود: از موتلفه آقای آلاسحق فعلاً برگزیده شده است و از جبهه پیروان نیز آقایان باهنر و متکی معرفی شدهاند و سعی ما این است که پورمحمدی و ابوترابی فرد را هم در هماندیشی وارد کنیم.
دبیرکل خط امام و رهبری گفت: از ائتلاف سه نفره هم خواستهایم در هماندیشی باشد که تا ۱۵ اردیبهشت وضعیت آنها نیز مشخص خواهد شد. اما در نهایت همه باید بر روی یک شخص که هم مقبولیت و هم محبوبیت بالاتری دارند اجماع کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهاراتش در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت رهبری از رئیسجمهور گفت: ایشان از همه رئیسجمهورها حمایت کردهاند چون هم نظر امام و هم نظر ایشان تمکین از رای مردم است و تا وقتی مردم پشت سر رئیسجمهور باشند ایشان نیز حمایت میکنند و هنوز رهبری به این نتیجه نرسیدهاند که رئیسجمهور باید تضعیف شود و میفرمایند در ماههای آخر دولت را تضعیف نکنید بلکه نصیحت کنید.
وی افزود: مردم در ۹ دی مقابل احمدینژاد قرار گرفتند زیرا رهبری تمام مسائل را رصد میکند و دقیق است.
عسگر اولادی در باره اصلاحطلبان و وضعیت آنها در انتخابات پیش رو گفت: از اصلاحطلبان هرکس و به هر اندازه در فتنه دخیل بوده یا سکوت کرده است باید عذرخواهی کند. برخی از آنها نیز همان موقع مواضعشان روشن بود و از فتنه جدا بودند.
وی افزود: آنهایی که در عاشورا و روز قدس شعار میدادند باید از مردم پوزش بخواهند. خداوند بسیار آمرزنده است به شرطی که پس از توبه به عمل صالح روی بیاورند و گذشته را جبران کنند.
نماینده ولی فقیه در کمیته امداد در پایان با درخواست هوشیاری از مردم، پرهیز از فتنه را رمز پیروزی دانست و تصریح کرد: حضور حداکثری این انتخابات را به جشن بدل خواهد کرد و نامزدهایی که احساس تکلیف میکنند و بیشتر از ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزار رای ندارند به صحنه نیایندچون رئیسجمهور باید با رای بالا انتخاب شود تا قدرت نظام را اثبات کند.
پیوند کوتاه: https://tinyurl.com/37rb8z6x